Jason Huisman voetbalt volgend seizoen weer voor Olde Veste

Danny Kuiper verlaat komende zomer SV Dedemsvaart voor SCN
20 februari 2021
Doelman Jorn-Jan van de Beld naar Hoogeveen
21 februari 2021

Jason Huisman voetbalt volgend seizoen weer voor Olde Veste

Jason Huisman speelt volgend seizoen voor Olde Veste (Foto: Olde Veste)

Huisman speelde eerder al in de jeugd bij Olde Veste en bemachtigde op jonge leeftijd al een plaats in het eerste elftal. Zijn talent bleef toen niet onopgemerkt en hij vertrok in 2008 naar SC Cambuur. Na zijn Cambuur periode speelde hij een groot aantal jaren op hoofdklasse niveau bij WHC en de laatste negen seizoenen bij Berkum. Met ingang van het nieuwe seizoen keert hij dus terug naar Olde Veste. Huisman kan zowel op het middenveld als ook als verdediger worden ingezet.

Jason: “Na mijn aankondiging dat ik zou stoppen bij Berkum ben ik door een aantal clubs benaderd,  waaronder Olde Veste. Ik heb een aantal positieve gesprekken gehad met de TC en de trainers Krommenhoek en Nugter. En dat voelde erg goed. Ik heb dan ook veel zin om weer voor Olde Veste te gaan spelen. Ik ken de club en ik ken nog veel jongens vanuit mijn eerdere periode. Ik hoop dat ik met mijn ervaring een positieve bijdrage kan leveren aan het succes van Olde Veste.”

Trainer Krommenhoek is zeer tevreden over de komst van Huisman: “We zijn blij dat we een speler met zoveel ervaring in onze selectie krijgen. We hebben een groep met veel jonge jongens en een ervaren speler als Jason kan daarbij heel belangrijk zijn.”

Bron: Olde Veste ’54

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord