Albert Muis neemt na bijna 19 jaar afscheid van HHC 1

Ruinerwold zoekt trainer voor tweede elftal
21 februari 2021
Pim de Jonge is weer thuis bij HZVV
22 februari 2021

Albert Muis neemt na bijna 19 jaar afscheid van HHC 1

Albert Muis neemt na dit seizoen afscheid van HHC 1 (Foto: HHC)

Medio dit jaar komt een einde aan een tijdperk wanneer Albert Muis stopt als manager materialen van het eerste elftal. Na bijna negentien jaar draagt hij het stokje over aan Henk Lambers. De 68-jarige Albert is al 40 jaar vrijwilliger van HHC Hardenberg en dacht al even na om zijn rol bij het eerste te beëindigen.

In 2002 kreeg Albert van zijn vriend Evert de vraag of hij het leuk zou vinden om bij het vlaggenschip van de club te helpen. En zo geschiedde. Na een voetbalcarrière bij HHC in het derde, begon hij als vrijwilliger. Eerst als leider, daarna binnen de accommodatie en vervolgens bij de reclameborden. Niet alleen in commissies was hij actief, hij droeg ook zijn steentje bij door de rails en ophanging van de reclameborden om het hoofdveld te lassen.

In de zeventien jaar als materiaalman beleefde Albert vele successen, zoals de kampioenschappen en promoties. Eerder vertelde de HHC’er dat de jaren met Michel Jansen hem het meest bijblijven.

Voorzitter Bert Beun is ervan overtuigd dat de club hem gaat missen. “Het is ongekend dat Albert al zo lang vrijwilliger van onze club is. Van handen uit de mouwen steken is hij niet vies en als iemand perfectionistisch is, dan is het Albert. We kunnen hem dan ook niet genoeg bedanken voor alle bewezen diensten. Al zullen we bij een later in te plannen afscheid uiteraard een poging doen”, reageert Beun.

Bron: HHC

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord