Ruinerwold zoekt trainer voor tweede elftal

Doelman Jorn-Jan van de Beld naar Hoogeveen
21 februari 2021
Albert Muis neemt na bijna 19 jaar afscheid van HHC 1
21 februari 2021

Ruinerwold zoekt trainer voor tweede elftal

Vv Ruinerwold is op zoek naar een nieuwe trainer voor haar tweede elftal, waar de komende jaren een grote uitdaging wacht.

Voor het tweede elftal zijn wij op zoek naar een trainer die met een ervaren groep in het eerste jaar wil strijden om het kampioenschap in de reserve tweede klasse. Vanaf het tweede jaar, of mogelijk eerder, wacht de opdracht om jonge spelers in te passen en kennis met het seniorenvoetbal te laten maken.

De komende jaren wordt een grote instroom van jonge en talentvolle spelers verwacht, die gelijk of met een goede ondersteuning voor concurrentie met de huidige selectiespelers moeten kunnen gaan zorgen. De basis voor dit proces is reeds ingezet door de TC in samenwerking met de jeugd- en seniorencommissie. Wij zoeken een trainer die het als een uitdaging ziet dit proces verder te begeleiden. De lange termijn doelstelling is een stabiele jonge tweede selectie te hebben die goed in de reserve eerste klasse kan meedraaien.

Ben jij die enthousiaste, bij voorkeur beginnende en ambitieuze trainer, met oog voor ons jeugdig talent? Ontdekken of het trainerschap iets voor je is, of haal je veel voldoening uit het realiseren van de bovenstaand beschreven opdracht? Ruinerwold biedt je een gezellige sportieve omgeving, met voldoende ondersteuning om je verder te ontwikkelen.

De staf (leiders, vlaggers), evenals een ambitieuze TC, staan paraat om je voldoende ondersteuning te geven om met plezier je stempel te kunnen laten drukken op de ontwikkeling van het team en haar spelers. We zoeken voor het seizoen 2021-2022 een trainer die:

-​ De trainingen bij voorkeur verzorgt op dinsdag- en vrijdagavond, 
-​ De wedstrijden van het tweede elftal begeleidt en coacht, 
-​ Betrokken is bij de vereniging en het beleid ondersteunt,
-​ Beschikt over voldoende technische en tactische inzichten, 
-​ Sociaal en communicatief sterk is,
-​ Zorgt voor een plezierige spelbeleving en bewaking van het groepsproces,
-​ Meebouwt aan een goede overgang van de junioren naar de senioren,
-​ Wekelijks overlegt met de hoofdtrainer voor de samenstelling van de wedstrijdselecties.

Belangstellenden kunnen hun interesse voor deze functie mailen naar laurensemmink@gmail.com of bellen met Laurens Emmink (06-46203027).

Bron: VV Ruinerwold

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord