Benefiet Voetbalquiz clubs regio Hoogeveen

ZZVV zoekt leider eerste elftal en keeperstrainer
24 februari 2021
SV Steenwijkerwold heeft trainersstaf rond
27 februari 2021

Benefiet Voetbalquiz clubs regio Hoogeveen

HOOGEVEEN – Het Corona-virus houdt ons land nog altijd in zijn greep. De deuren van de sportcomplexen zullen de komende tijd helaas nog gesloten moeten blijven. Dit betekent ook dat de voetbalclubs de komende tijd geen inkomsten kunnen genereren in de gezelligste kantines van het land. Daarom is het idee ontstaan om een Benefiet Voetbalquiz te organiseren, waarbij alle regionale clubs aan mee kunnen profiteren.

HZVV, SV Pesse. VV De Weide, VV Hollandscheveld, VV Hoogeveen, VV Noordscheschut, SV HODO, VVAK, VV Tiendeveen, ZZVV, SC Elim, VCG en VV Zuidwolde hebben aangegeven mee te doen.

Rob Klooster, Arjo Rosendal en Bart Jan Wolting zijn de initiatiefnemers. Zij organiseren de quiz in samenwerking met Hoogeveen TV. 

De voetbalquiz zal op vrijdagavond 12 maartworden gehouden. “Er kan zowel individueel als in teamverband meegedaan worden”, vertellen de initiatiefnemers. “De inleg van de voetbalquiz bedraagt €10,-. Al het inleggeld zal geschonken worden aan de deelnemende verenigingen. Elke deelnemer mag zelf bepalen naar welke club zijn inleg gestort wordt. Ook zal er de mogelijkheid aangeboden worden om extra geld aan je favoriete club te doneren. Om transparant te blijven zullen wij een overzicht van alle betalingen aan de penningmeesters sturen.”

Uiteraard zijn er met deze quiz ook mooie prijzen te winnen! Elke deelnemende club brengt prijzen in.

Opgeven kan via de volgende link: https://bit.ly/3soaIlv of via de mediakanalen van de clubs.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord