Geslaagde FC Twente Meidendag bij DOS’37

Hoofdklasser Hoogeveen zoekt Hoofd Jeugdopleiding
1 maart 2021
HZVV strikt doelman Rodney Rosink
2 maart 2021

Geslaagde FC Twente Meidendag bij DOS’37

De meidendag bij DOS '37 bleek een succes! (Foto: DOS '37)

Afgelopen dinsdag (23 februari) was sportpark Het Midden het decor voor de FC Twente meidendag. Deze voetbaldag, speciaal voor meiden in de leeftijd van 6 tot 15 jaar, werd georganiseerd door FC Twente speelster Lotte Jansen met medewerking van 4 collega speelsters van de regionale profclub. 

Lotte is haar voetbalopleiding begonnen bij DOS’37 en is momenteel als jeugdtrainster ook weer actief betrokken bij onze jongste jeugd! 

Ruim 40 meiden hadden zich aangemeld en werden iets voor 10 uur verwelkomt door de dames van FC Twente. Op het kunstgrasveld waren inmiddels al de nodige oefeningen klaargezet en de Vriezenveense meiden gingen al snel fanatiek aan de slag. Uiteraard werden ze hierbij op professionele wijze begeleidt met de nodige tips.

Voor een lekker verkoelend drankje was gezorgd en de zelf meegebrachte lunchpakketjes werden lekker in het zonnetje opgegeten.

Als afsluiting van deze zeer geslaagde FC Twente Meidendag werden nog een paar leuke onderlinge partijtjes gespeeld, waarbij de meiden zich van hun beste kant lieten zien.

Na het afsluitende woordje van Lotte en een leuke attentie vanuit FC Twente gingen alle meiden met een voldaan gevoel richting huis.

Onder perfecte weersomstandigheden en met dank aan Lotte Jansen en haar collega speelsters van FC Twente hebben alle deelnemende meiden een geweldige dag gehad.

Bron: DOS ’37

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord