REGIO CUP Zuidoost-Drenthe zomer 2021 komt eraan!

Zuid-West Drenthe Cup voor vrouwen
6 maart 2021
ACV onderzoekt Onder 23 selectie
7 maart 2021

REGIO CUP Zuidoost-Drenthe zomer 2021 komt eraan!

Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de RegioCup in de Gemeenten Emmen en Coevorden. De speeldata worden volgende week bekendgemaakt! het toernooi zal plaatsvinden voordat het officiële bekerprogramma van start gaat. Dit zal dus, zoals het nu lijkt, in de tweede en derde week van augustus zijn.

Vorig jaar won vv Drenthina de eerste editie door FC Klazienaveen in de finale met 5-1 te verslaan.

De organisatie is op dit moment bezig met de opzet van het toernooi. Vorig seizoen streden 8 verenigingen om deze cup. Vanwege de grote belangstelling zal, op basis van het aantal aanmeldingen, een opzet worden bepaald.

Geïnteresseerde verenigingen kunnen zich aanmelden via info@fc12.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord