ACV onderzoekt Onder 23 selectie

REGIO CUP Zuidoost-Drenthe zomer 2021 komt eraan!
6 maart 2021
EHS’85 zoekt verzorger
7 maart 2021

ACV onderzoekt Onder 23 selectie

ACV heeft de intentie om volgend seizoen een Onder 23 team in te schrijven bij de KNVB. Tino Slagter is de beoogd trainer van deze selectie. De komende periode zal de samenstelling van de selectie worden opgepakt.

Sinds dit seizoen is de KNVB gestart met een nieuwe O-21 en O-23 competitie. ACV had besloten voorlopig niet deel te nemen aan deze competitie. Er werd prioriteit gegeven aan de verdere uitbouw van een jong 2e elftal. Er was nog onvoldoende aanwas vanuit de jeugd om ook te starten met een apart O-23 team. Nog steeds vindt ACV het 2e elftal erg belangrijk voor de vereniging en voor de doorstroming van jeugd naar de prestatie elftallen. Die lijn willen we ook blijven voortzetten. Omdat de stap van de jeugd naar senioren voor velen best groot is en de komende jaren veel doorstroming wordt verwacht wordt nu naast het 1e en 2e ook ingezet op een O-23 selectie.

ACV heeft in Tino Slagter een trainer gevonden die ervaring heeft in de jeugd en het seniorenvoetbal. Samen met de technische commissie zal de komende periode zorgvuldig gekeken worden naar de selectiesamenstelling.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord