Smilde’94 zoekt verzorg(st)er

EHS’85 zoekt verzorger
7 maart 2021
Bart Ester nieuwe trainer vv Ruinen
7 maart 2021

Smilde’94 zoekt verzorg(st)er

Voor het seizoen 2021 – 2022 is Smilde ’94 op zoek naar een club verzorg(st)er.

Hoofdtaak is om onze selectiespelers te helpen fit te blijven en/of worden, maar daarnaast ook beschikbaar zijn voor de overige leden van onze vereniging.

Taken

– Verzorgen van de spelers tijdens trainingen en wedstrijden

– Tapen en masseren

– Adviseren bij hersteltraining

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met voetbal en past bij de cultuur van de club. En in het bezit van een diploma Sportmassage & Sportverzorging of Fysiotherapie (of studerend daarvoor). We bieden je een enthousiast selectie team voor wie het voetballen centraal staat. Je maakt deel uit van de staf, onder leiding van de hoofdtrainer (Thom de Vries). Je hebt een eigen werkruimte met faciliteiten en krijgt een vergoeding die marktconform is voor teams in deze klasse.

Het eerste elftal van Smilde’94 komt uit in de 4de klasse op zondag. De thuiswedstrijden zijn om 14:00 uur. De selectie traint op dinsdagavond en donderdagavond. Ben jij de enthousiaste en betrokken verzorg(st)er die wij zoeken? En pas je in dit profiel? Neem dan contact op met Edwin Mulder door te mailen naar voetbalzaken@smilde94.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord