VV Hoogeveen zoekt trainer vrouwenelftal

Morten Otto keert terug op het oude nest bij Achilles 1894
7 maart 2021
Benefiet Voetbalquiz clubs regio Hoogeveen
9 maart 2021

VV Hoogeveen zoekt trainer vrouwenelftal

Voetbalvereniging Hoogeveen is voor volgend seizoen (2021-22) op zoek naar een ambitieuze trainer voor het eerste vrouwenelftal. De vrouwenafdeling bestaat uit twee seniorenteams, waarvan VR1 uitkomt in de vierde klasse en VR2 uitkomt in de zevende klasse (7×7). Om verdere groei op termijn mogelijk te maken wil vv Hoogeveen het niveau van het eerste elftal samen met dat van de overige meidenteams verder ontwikkelen en in de toekomst een tweede seniorenelftal starten.

Klik hier voor de volledige vacature: https://www.vvhoogeveen.nl/1/448/gezocht-trainer-vrouwenelftal/

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord