Univé wordt vitaliteitspartner van Raptim

Justin Benjamins keert terug bij Sc Elim
10 maart 2021
Thijs Dekker kiest voor Sportclub Genemuiden
13 maart 2021

Univé wordt vitaliteitspartner van Raptim

Raptim en Univé Dichtbij gaan hun samenwerking verrijken door de leden van Raptim te informeren en inspireren op het gebied van vitaliteit. Door het platform univesupportervansport.nl te promoten geeft Raptim haar leden toegang tot veel tips, tricks, blogs en nieuws over (regionale) sport en vitaliteit. Univé gaat het platform verder verrijken met nog meer waardevolle informatie voor de leden van Raptim.

Univé staat bij velen bekend als coöperatieve verzekeraar. Univé wil haar leden graag leed besparen en schade zoveel mogelijk voorkomen, ook op het gebied van vitaliteit. Samen sporten draagt op een belangrijke manier bij aan het sociale en fysieke welzijn van mensen en daarom is Univé Supporter van Sport. Door daarnaast tips en informatie te delen over vitaliteit helpt Univé haar eigen leden en de leden van Raptim graag bewuste keuzes te maken op het gebied van beweging, ontspanning en voeding.

Verbinden
“Wij waren al sponsor van Raptim”, vertelt Janine Weinans, winkelmanager van Univé Dichtbij in Drenthe-Overijssel. “We zijn met Aloys Goffin (sponsorzaken v.v. Raptim) in gesprek gegaan om een volgende stap te zetten in onze onderlinge betrokkenheid. Door na te denken over hoe we de verbinding tussen onze beide clubs verder kunnen versterken.” Als de omstandigheden dat weer toelaten zal Univé Dichtbij ook zichtbaar zijn tijdens de te gezamenlijk te organiseren activiteiten.

“Raptim staat nauw in contact met haar leden, de stad en de regio, op een manier die vergelijkbaar is met Univé als coöperatie. Dat geeft een solide basis om samen initiatieven op te zetten die onder andere sport toegankelijk maakt voor iedereen. Door samen op te trekken ben ik ervan overtuigd dat we elkaar gaan versterken en bijdragen aan onze maatschappelijke doelen. Wij zijn ontzettend trots dat een grote organisatie als Univé zich als Vitaliteitspartner aan onze club heeft verbonden. En daarnaast dankbaar voor het vertrouwen dat Univé in Raptim heeft”, reageert Aloys Goffin.

Support je eigen sportvereniging
Om extra sponsorbudget te verdienen kunnen leden die zowel verbonden zijn aan Univé als aan Raptim Univé bij anderen aanbevelen om zo extra support voor de voetbalvereniging te verdienen. Ook dit initiatief zal bij VV Raptim ingezet gaan worden.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord