HZVV Jeugdopleiding regionaal gecertificeerd!

HZVV zoekt trainer JO15-1
13 maart 2021
Alex Padding over deelnemende clubs BenefietQuiz regio Hoogeveen
13 maart 2021

HZVV Jeugdopleiding regionaal gecertificeerd!

Afgelopen woensdag 10 maart kwam uit Zeist het verlossende telefoontje. We hebben de certificering als regionale jeugdopleiding van de KNVB binnen gehaald! Na 2 jaar met intensieve voorbereidingen, ging voor iedereen die betrokken is bij dit proces, deze sombere en stormachtige dag over naar een blauwe hemel met zonnestralen. 

Van jeugdcommissie en trainers tot aan bestuursleden, geloofden we samen met de (tijdelijk) opgerichte certificerings- commissie, in dit ambitieuze plan. Het plan waarmee we onze jeugdopleiding tot hetzelfde niveau brengen als clubs van statuur als bijv. FC Emmen, Roda JC en Willem II. 

En…… Als eerste amateurclub van Drenthe komt HZVV binnen een selectief groepje clubs in Nederland die deze certificering bezitten!

Wat houdt het allemaal in?
We gaan jullie binnenkort verder informeren over wat dit precies inhoud en met iedereen delen wat daarvoor ontwikkeld is. Het achterliggende jeugdbeleidsplan van HZVV maken wij ook binnenkort openbaar. Wanneer we het certificaat daadwerkelijk ook in handen hebben, dan gaan we dit natuurlijk ook met jullie spelers en trainers vieren!

Bron: HZVV

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord