Thijs Dekker kiest voor Sportclub Genemuiden

Univé wordt vitaliteitspartner van Raptim
12 maart 2021
HZVV zoekt trainer JO15-1
13 maart 2021

Thijs Dekker kiest voor Sportclub Genemuiden

Thijs Dekker (r) samen met Kay Velda (l) in het hoofdklasseduel WHC - SC Genemuiden uit het seizoen 2018-2019. (Foto: Sc Genemuiden)

SC Genemuiden is verheugd te kunnen melden dat voor volgend seizoen overeenstemming is bereikt met Thijs Dekker. Thijs (24) komt over van WHC Wezep waar hij vanaf januari 2019 actief is, eerst in de hoofdklasse en later in de 1e klasse.
 

In zijn jeugdjaren speelde Thijs voor Colmschate’33 en Schalkhaar alvorens hij in 2014 de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles, waar hij vanuit de jeugd doorstroomde naar de beloften en het 1e elftal. In totaal speelde hij 30 officiële wedstrijden voor de Eagles waarvan 9 in de Keuken Kampioen Divisie.
 
Thijs is een multifunctionele middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan. Hoewel hij het bij WHC goed naar zijn zin had lijkt SC Genemuiden hem een mooie uitdaging en een kans om weer terug te keren op hoofdklasse niveau. SC Genemuiden wenst Thijs veel succes en hoopt op een vruchtbare samenwerking.
 
Verder kunnen we melden dat een aantal talenten uit het 2e elftal worden toegevoegd aan de voorlopige selectie. Hadde Pleijsier, Niek van Dijk, Nathan Bos, Martijn Eenkhoorn en Carlo Last krijgen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de gelegenheid om een plek te veroveren in de selectie van het 1e elftal.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord