Verzorger Gert Sluyters vertrekt na 11 jaar, HHC zoekt vervanger

Samenwerking jeugd SC Angelslo en VV Emmen
18 maart 2021
Erwin Gooijert keert terug naar Nieuw Roden
19 maart 2021

Verzorger Gert Sluyters vertrekt na 11 jaar, HHC zoekt vervanger

Gert Sluyters vertrekt bij HHC. (Foto: HHC Hardenberg)

Gert Sluyters vertrekt bij HHC Hardenberg en gaat aan de slag bij VV Dalen. Na bijna elf jaar komt er een einde aan zijn periode bij HHC Hardenberg.

De 57-jarige verzorger en sportmasseur was vooral actief bij het eerste en tweede elftal, maar ook bij het Onder 23-team en wanneer nodig bij andere teams. Ook hield hij de EHBO-benodigdheden binnen de vereniging bij. Sluyters zegt dat zijn vertrek een puur zakelijke beslissing, ook vanwege de drukte. “Ik heb een leuke elf jaar bij HHC Hardenberg gehad”, zegt hij.

“We zijn heel blij met de inzet van Gert in de afgelopen elf jaar. Een hele periode en het is erg mooi dat hij vele voetballers heeft verzorgd en medisch heeft ondersteund in die periode. Hij laat dan ook een gat achter in onze medische staf. We zullen Gert missen, maar wensen hem ook veel succes bij VV Dalen”, aldus voorzitter Bert Beun.

HHC Hardenberg is op zoek naar een nieuwe verzorger/sportmasseur voor een aantal doordeweekse dagen op de Boshoek en iedere zaterdag bij de wedstrijden van Onder 23. Heb je hiervoor een opleiding en interesse? Mail dan naar info@hhc-hardenberg.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord