DOS’37 versterkt zich met Job Derksen

Rolder Boys Onder 23 zoekt trainer
27 maart 2021
Wilco Gerritsen naar Be Quick ’28
27 maart 2021

DOS’37 versterkt zich met Job Derksen

Job Derksen vertrekt naar DOS '37 (Foto: DOS '37)

Met ingang van het seizoen 2021-2022 komt de 25 jarige linker centrale verdediger Job Derksen het 1e elftal van DOS’37 versterken. Job is opgegroeid bij BWO te Hengelo en heeft divisie ervaring bij HSC’21 Haaksbergen opgedaan. Het laatste anderhalf jaar heeft Job gekozen voor het avontuur.

Na een studie gecombineerd met voetbal in Amerika speelt Job op dit moment in Gibraltar voor Glacis United. De TC is verheugd met Job een waardig opvolger te hebben gevonden voor de vertrekkende Jordi Brinkman en hij zal naar alle waarschijnlijkheid in mei al kunnen aansluiten bij onze selectie.

 Daarnaast heeft de TC, keeper Nick van Ballegooijen van SVV’56 toevoegd aan de selectie. Nick wil zich verder ontwikkelen en heeft van hieruit contact gelegd. DOS’37 wil hem deze mogelijkheid bieden en hiermee wordt de vacante positie, door het vertrek van Jordy Dijkhuis ook ingevuld. 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord