FC12 Magazine verschijnt 14 mei

Wilco Gerritsen naar Be Quick ’28
27 maart 2021
Loting en speelschema Paviljoen Nijstad Cup
27 maart 2021

FC12 Magazine verschijnt 14 mei

De competities in het amateurvoetbal liggen al enige tijd stil. Toch mogen trainingsactiviteiten wel weer opgepakt worden. Achter de schermen hebben ook wij niet stil gezeten! Rond 14 mei verschijnt het nieuwe FC12 Magazine ‘Voetbal uit de regio’.

Achtergrondverhalen over verenigingen in de gemeenten Emmen, Coevorden, Hoogeveen, De Wolden en Hardenberg. Geweldige verhalen over passie voor de club, oefenvormen voor het eerste elftal, de jeugdafdeling en hoe de vrouwen straks weer het spelletje hervatten. Dit en nog veel meer lees je het in FC12 Magazine 2021 #1.


PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord