Sportboxx Regio Cup Zuidoost-Drenthe zoekt scheidsrechters

VIOS Oosterhesselen zoekt jeugdtrainer JO11/JO13
5 april 2021
SC Angelslo doneert kleding aan Gambia!
6 april 2021

Sportboxx Regio Cup Zuidoost-Drenthe zoekt scheidsrechters

Vorig jaar was de Regio Cup Zuid Oost Drenthe een groot succes. Een toernooi voor clubs in de regio voor aanvang van het bekertoernooi en de competitie. Dit jaar zal de organisatie van de Sportboxx Regio Cup 2021 gaan starten met 12 ploegen in 4 poules van 3.

Daarnaast zullen de nummers 1 en de beste nummer 2 het tegen elkaar opnemen in kruisfinales. De winnaars spelen de finale. De andere ploegen spelen, op basis van puntenaantal en doelsaldo, om de plekken 5 t/m 12.

De speeldata zijn: 17, 20, 24, 27 en 31 augustus. Er wordt gespeeld op doordeweekse dagen.

De volgende verenigingen hebben toegezegd om deel te nemen: vv Schoonebeek, Weiteveense Boys, KSC, NKVV, Drenthina, Erica ’86, vv Sleen, fc Klazienaveen, DVC ’59, Zwartemeerse Boys en Sc. Angelslo. Op dit moment is de organisatie nog op zoek naar 1 vereniging om deel te nemen.

Scheidsrechters die belangstelling hebben kunnen zich per mail aanmelden bij de voorzitter van de scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe per mail: twhein@xs4all.nl. De aanmeldingen worden verzameld en door gegeven aan de organisatie die de aanstellingen verzorgd.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord