Danny Hingstman versterkt LTC

Poule-indeling en loting Sportboxx Regio Cup 2021
13 april 2021
HHC Hardenberg organiseert stageweken voor voetbaltalent
14 april 2021

Danny Hingstman versterkt LTC

Vanaf volgend seizoen komt Danny Hingstman de selectie van LTC versterken. Hingstman is afkomstig van zondag tweedeklasser Rolder Boys en volgt daarmee dus zijn huidige teamgenoot Jeroen in ’t Veld.

De 30-jarige Hingstman stroomde vanuit de jeugd van Rolder Boys door naar het eerste elftal en werd al snel een vaste waarde binnen de selectie. De afgelopen elf seizoenen wist de aanvaller regelmatig het net te vinden en dat resulteerde er onder andere in dat hij de magische grens van 100 competitiedoelpunten voor zijn huidige club wist te bereiken. In deze periode promoveerde Hingstman ook tweemaal naar de eerste klasse.

Tegenover de komst van Hingstman staat het vertrek van Per Kirchhoff. De jonge aanvaller bewandelt de andere weg en speelt volgend seizoen voor Rolder Boys. LTC lijkt zijn selectie verder intact te houden, aangezien de overige selectiespelers hebben aangegeven volgend seizoen beschikbaar te zijn. Trainer Mike Kelly kan dan hoogstwaarschijnlijk ook weer beschikken over zijn aanvoerder Raphael Tuankotta, die nog altijd revaliderende is van een zware blessure.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord