ACV zoekt spelers voor ons nieuwe JO23-2 team (B-cat.)

HZVV zoekt jeugdtrainers
30 april 2021
Voetballen in Tsjechie? Meld je nu aan!
30 april 2021

ACV zoekt spelers voor ons nieuwe JO23-2 team (B-cat.)

ACV is voornemens om naast het nieuwe JO23-1 selectieteam ook een JO23-2 B-cat. team in te schrijven. De bedoeling is dat JO23-2 gaat spelen in de regio Assen-Groningen (Stad). Dit team wordt een hoger spelend recreatief team. We zoeken voor dit team nog minstens 4 enthousiaste spelers die van buitenaf willen instromen. Bijvoorbeeld oud-ACV-ers die de afgelopen jaren gestopt zijn.

JO23-2 zal het vijfde team worden dat de afgelopen vier seizoenen doorstroomt vanuit de eigen jeugd naar de senioren als jong-seniorenteam. Hiermee groeit ACV verder naar 13 seniorenteams waaronder nu dus ook twee JO23 teams. We zien dat met name dat spelers die in Groningen gaan studeren of werken, op deze manier toch bij hun eigen club kunnen blijven voetballen.

Heb je interesse om bij JO23-2 te gaan voetballen en heb je altijd op een redelijk niveau gevoetbald, ook voor vragen, bel of app dan:

  • Floris van Es (Hoofd Jeugdopleiding), 06-40588990.
  • Ido de Haan (Coördinator Senioren), 06-52347252.
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord