Jari Hellegers verlengt contract bij HHC Hardenberg

Drenthina zoekt trainer JO19
30 april 2021
Remy Klaassens verlaat ACV met pijn in het hart
3 mei 2021

Jari Hellegers verlengt contract bij HHC Hardenberg

Jari Hellegers blijft bij HHC Hardenberg. (Foto: HHC Hardenberg)

Aanvaller Jari Hellegers speelt ook het komende seizoen bij HHC Hardenberg. De 21-jarige speler maakte in februari de overstap naar de tweededivisionist.

De overstap van Hellegers van het Duitse SpVgg Vreden naar de Hardenbergers bevalt zowel de speler als de club goed. Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn zeer tevreden met de contractverlenging van Jari. Hij heeft de afgelopen periode voldaan aan de verwachtingen na zijn komst en hij heeft alles uit de kast gehaald een langer verblijf te bewerkstelligen. Hij gaat zeker een rol van betekenis spelen komend seizoen met zijn enthousiaste speelstijl.”

“Het is een grote eer en een mooie kans die ik met beide handen aanpak. Wie had dat drie jaar geleden kunnen denken, toen nog spelend bij een eerste klasser”, zegt Hellegers, die voor één seizoen tekent. “Voor komend seizoen is mijn doel om iedere week stappen te blijven maken en er te staan voor het team.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord