Remy Klaassens verlaat ACV met pijn in het hart

Jari Hellegers verlengt contract bij HHC Hardenberg
1 mei 2021
Kolonie Cup verplaatst naar 2022
3 mei 2021

Remy Klaassens verlaat ACV met pijn in het hart

Remy Klaassens in een sprintduel met Dennis Molema van Oranje Nassau (foto: Bennie de Boer)

Remy Klaassens verlaat ACV aan het einde van dit seizoen. De 28-jarige verdediger doet dat met pijn in het hart: ”Ik vind het heel jammer. ACV is een mooie club en we hebben een fijne groep.”

Hij legt uit waarom hij er desondanks toch mee stopt: “De voornaamste reden is mijn knie. Er komt vocht in en de irritatie blijft. Daarnaast heb ik het erg druk met mijn werk. Ik ben voor mezelf begonnen en moet veel reizen. Wat ik doe? Ik repareer mobiele telefoons en tablets op locatie. Door die knie in combinatie met een drukke baan denk ik dat ik het niet meer ga redden bij ACV. Dan ben ik of geblesseerd , of ik zit op de bank. Het is heel spijtig dat het zo loopt.”

Remy Klaassens speelde twee seizoenen bij ACV. Hij kwam samen met doelman Morten Otto over van stadgenoot Achilles 1894, dat toen het eerste elftal uit de zondagcompetitie had teruggetrokken. In de voorbereiding maakte de linksbenige speler een sterke indruk, maar in de competitie werd hij al snel geblesseerd en dat zou helaas kenmerkend zijn voor zijn tijd bij ACV. “Misschien heb ik in totaal een half seizoen kunnen spelen, al speelde corona daarbij natuurlijk ook een rol.”

Remy Klaassens voetbalde het grootste deel van zijn voetballeven bij Achilles 1894, maar als jeugdspeler kwam hij ook uit voor FC Groningen. ACV dankt Remy Klaassens voor zijn inbreng en wenst hem alle goeds.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord