Peter Slijfer ook volgend seizoen trainer Actief

Ravelino Junte en HHC per direct uit elkaar
4 mei 2021
Selectie DETO begint vorm te krijgen
5 mei 2021

Peter Slijfer ook volgend seizoen trainer Actief

Peter Slijfer zal ook komend seizoen zijn rol vervullen als hoofdtrainer van Actief. De Eeldenaar heeft zijn contract met een seizoen verlengd. Ook Edwin Krohne (trainer tweede selectie), Arjan Grootjans (assistent-trainer) en Tjerkinus Wijkstra (keeperstrainer) blijven actief bij de club uit Eelde-Paterswolde.

Ondanks dat er dit seizoen wegens de huidige situatie zeer weinig gevoetbald is zijn beide partijen zeer tevreden over de samenwerking. De club, de spelers en de staf hopen dat ze het volgend seizoen weer volledig aan de bak mogen. Voor Slijfer betekent de verlenging zijn vierde achtereenvolgende seizoen als trainer waarin in het eerste seizoen het kampioenschap werd bewerkstelligd, nadat hij ook al in de periode 2002 t/m 2006 en 2014 t/m 20016 aan het roer stond. Club en trainer hebben het vertrouwen in elkaar uitgesproken en gaan samen verder op deze prettige wijze zoals in voorgaande jaren met een van eigen jeugd leergierige jonge selectie in de derde klasse zondag.

Niek de Nekker (hoofd TC): ,,Wij zijn wederom blij met de verlenging. Als Actief proberen we te bouwen op eigen jeugd van Actief. Peter Slijfer is een bevlogen en toch rechtvaardige trainer die graag de jeugd de kans geeft en helpt om beter te worden, getuige dit seizoen waarin Slijfer door het coronavirus (tijdelijk) zijn eigen selectie niet kon trainen, grotendeels de JO 17/2 onder zijn hoede nam op de trainingen en in onderlinge wedstrijden op de zaterdag. Wij vinden dat hij goed bij de huidige jonge groep van Actief past. Peter is echt een clubman die naast interesse in de jeugd ook zijn interesse toont in de gehele club. Wij wensen Peter zijn staf en selectie een gezond en plezierig seizoen toe.”

Bron: vv Actief

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord