Selectie DETO begint vorm te krijgen

Peter Slijfer ook volgend seizoen trainer Actief
5 mei 2021
Vv Noordscheschut zoekt trainer JO19
6 mei 2021

Selectie DETO begint vorm te krijgen

Coplan Soumaoro keert terug bij DETO (Foto: DETO)

De selectie van DETO voor seizoen 2021-2022 begint langzamerhand vorm te krijgen. Vanuit de jeugd sluiten komend seizoen een viertal spelers aan, die inmiddels al enkele weken met de eerste selectie meetrainen. Dit zijn Thom ten Hove, Jip Lanjouw, Niels Eshuis en Ramon Lohuis (keeper).

Verder is recentelijk overeenstemming bereikt met een viertal spelers, waaronder één oude bekende, die vanaf seizoen 2021-2022 deel zullen uitmaken van de selectie. Coplan Soumaoro, Melvin Degenaar, Sten Knol en Mart Nieuwenhuis zullen komend seizoen het rood-zwart van DETO gaan dragen.

Middenvelder Coplan Soumaoro (foto), 27 jaar, keert na één jaar HSC’21 terug bij DETO. Hij behoeft bij de kenners geen verdere introductie. Coplan wil na een tussenjaar in Haaksbergen graag weer zijn kwaliteiten tonen op ons middenveld komend seizoen.

Aanvaller Melvin Degenaar, 28 jaar,komt over van het Hengelose Tubantia waar hij ooit ook is begonnen met voetballen. Melvin speelde tussendoor ook nog bij HSC’21 en Quick’20.

Verdediger Sten Knol, 29 jaar, komt over van Hulzense Boys. Sten, afkomstig uit Wierden, woonachtig in Enschede, speelde de afgelopen jaren voor Sparta Enschede en SVZW en is zijn voetbalcarrière begonnen bij SV Omhoog en het latere Juventa’12 in Wierden.

Doelman Mart Nieuwenhuis, 22 jaar, komt over van Excelsior’31 uit Rijssen waar hij na een uitstapje van één seizoen naar Hulzense Boys afgelopen seizoen terugkeerde bij O23. In zijn jeugdperiode heeft Mart één seizoen gekeept bij FC Twente en één seizoen bij PEC Zwolle.

Naast bovengenoemde spelers was de komst van Bas Postma, Tim Pothast en Mert Baglar reeds eerder bekend gemaakt.

Wij wensen alle nieuwkomers in onze selectie veel succes en plezier bij DETO !

Tegenover de komst van bovenstaande spelers, staat het vertrek van Jens Veldwachter (stopt), Cem Köse (Sp. Silvolde), Xaver Slot (SVI), Muhammed Kaya (niet bekend), Maarten Jansen (SVZW), Niek Blankestijn (studie buitenland), Sharma Ekuchu (niet bekend) en Wybe Kram (stopt). Zoals bekend is Kevin Aman ons ontvallen. Om de selectie te completeren zijn we nog op zoek naar twee spelers: één aanvaller en één verdediger. De spelers die ook komend seizoen deel blijven uitmaken van de selectie zijn: Roberto Stopel, Ralf Muller, Tim Bongers, Hans Matti, Koen Fleer, Hoeseb Yakob, Mart Zwiers, Ferdi ter Avest, Kai Wesselink, Nick Snoeren en Karlo Borghuis.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord