Stan Kroezen en Marc van der Graaf naar samenwerking sv Dedemsvaart / SCD ’83

Vv Noordscheschut zoekt trainer JO19
6 mei 2021
Definitief geen KNVB Regiocup voor volwassenen
6 mei 2021

Stan Kroezen en Marc van der Graaf naar samenwerking sv Dedemsvaart / SCD ’83

Van links naar rechts op de foto: Arjon Hilberink ( assistent – trainer) Stan Kroezen, Marc van der Graaf en Pim Donker ( hoofdtrainer) - (Foto: SCD'83)

Samenwerking Senioren Afdeling Dedemsvaart/SCD’83 versterkt zich met Marc van der Graaf en Stan Kroezen Nadat in januari bekend gemaakt is dat de eerste elftallen van SCD’83 en SV Dedemsvaart volgend seizoen gezamenlijk spelen, is de technische commissie (TC) aan de slag gegaan om de selectie vorm te geven. Er is gesproken met spelers uit Dedemsvaart die nu buiten het dorp spelen. De TC is daarom verheugd te melden dat Marc van der Graaf, na drie jaar De Weide, terugkeert op het oude nest.

Daarnaast komt Stan Kroezen over van VV Hoogeveen. De 19-jarige doelman zal samen met Jelmer Koes en Vince Snoeijer gaan uitmaken wie komend seizoen bij het eerste elftal onder de lat zal staan. Zowel Van der Graaf als Kroezen hebben de ambitie, om met de nieuw te vormen club, hogerop te willen komen.

De 25-jarige Van der Graaf speelde voor zijn periode bij de 2e klasser in Hoogeveen al vier seizoenen bij SCD’83. In die jaren maakte de middenvelder vijftien doelpunten.  Stan Kroezen herstelt momenteel van een zware knieblessure, maar laat op de training al zien over het nodige keeperstalent te beschikken. Naast Hoogeveen speelde Kroezen in de jeugd van De Weide.

Ook hoofdtrainer Pim Donker is blij met de nieuwe gezichten in de selectie: ‘ Marc brengt ervaring op een hoger niveau mee en is technisch sterk. Met Stan krijgen we er een goede keeper bij. Gezien onze ambities hebben we drie sterke keepers nodig en daar beschikken wij nu over’.

Bron: SCD’83/Sv Dedemsvaart

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord