VCG zoekt keeper voor eerste selectie

Drie nieuwe spelers voor Sc Rouveen
10 mei 2021
Maurice Gersonius nieuwe spits vv Titan
13 mei 2021

VCG zoekt keeper voor eerste selectie

VCG is op zoek naaròf een jonge keeper die minuten wil maken in een 1e elftal, om eventueel later de stap omhoog te kunnen zetten, òf een meer ervaren keeper die te fanatiek is voor een 2e elftal en van meerwaarde kan en wil zijn voor ons.

VCG beschikt over een jonge selectie met potentie om ook aankomend seizoen mee te draaien in de top van de 5e klasse en graag de stap naar de 4e klasse wil maken. VCG is een vereniging waar alles top geregeld is. De keeperstrainer staat te popelen om aan de slag te gaan met de nieuwe keeper.

Ben je benieuwd naar de ideeën van trainer Harjo van der Valle of heb je andere vragen? Neem gerust contact op. Bel of stuur een appje naar: 0641553489.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord