ACV VR2 zoekt trainer

Olde Veste’54 zoekt jeugdtrainer
18 mei 2021
Twee aanwinsten voor HZVV Vrouwen 1
18 mei 2021

ACV VR2 zoekt trainer

ACV is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een trainer voor het tweede vrouwenelftal. ACV is een van de meest ambitieuze clubs in het noorden van Nederland. De club heeft het hoogst-spelende vrouwenelftal van Drenthe (Vrouwen 1, landelijke Hoofdklasse) en maakt een stormachtige ontwikkeling door op het gebied van vrouwenvoetbal.

Het tweede vrouwenelftal is in het seizoen 2020-2021 gestart in de derde klasse en bestaat uit een mix van jonge talentvolle speelsters en speelsters met ervaring op hoofd-, eerste of tweede klasse niveau. Voordat de competitie door corona werd stilgelegd was het team ongeslagen en deed het mee in de race voor de eerste plaats.

Er wordt veel samengewerkt met de selectie en staf van Vrouwen 1 om de ontwikkeling van individuele speelsters en prestaties van beide teams te bevorderen. De club ambieert dan ook om van het tweede elftal een stabiele tweedeklasser te maken.

Solliciteren of meer informatie?

Meer informatie over de vacature vind je hier: Trainer ACV Vrouwen 2. Heb je vragen? Mail dan naar technischezaken@acvassen.nl. Voor vragen kan je ook bellen met 06-28720289.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord