VV Willemsoord zoekt samenwerking met de Generaal van den Boschschool

Martin van ’t Ende stopt bij vv Staphorst 1
15 mei 2021
Michiel Sanders verlengt bij Drenthina
18 mei 2021

VV Willemsoord zoekt samenwerking met de Generaal van den Boschschool


Het afgelopen jaar laat zijn sporen na in de sport en daar moeten we verandering in brengen, anders is het er straks niet meer. V.V. Willemsoord heeft natuurlijk al veel jeugdige spelers, die in samenwerking met SV. Steenwijkerwold het mooie spelletje voetbal beoefenen. De club heeft daarnaast ook nog een 2 -tal eigen jeugdteams, maar dat is niet voldoende. Het bestuur heeft zodoende contact gezocht met de plaatselijke basisschool, met de vraag om hierin samen te werken en te kijken of we meer kinderen als toekomstig lid mogen verwelkomen. In een kleine gemeenschap moet je elkaar ondersteunen, en dan is dat natuurlijk fantastisch dat alle partijen enthousiast zijn! 

V.V. Willemsoord biedt daarom voor de aankomende periode elke maandag voetbal clinics aan. Deze clinics worden verdeeld over acht dagen voor alle kinderen van de basisschool. De ene week is de onderbouw aan de beurt en de andere week de bovenbouw. Op deze manier proberen we de kinderen enthousiast te maken voor het voetbal. 

Jeugd heeft de toekomst, zo simpel is het en daar moeten we naar toe. V.V. Willemsoord wil graag zijn jeugdopleiding laten groeien en daarin investeren. Voor nu hebben ze al betaalde trainers staan die hun papieren hebben gehaald. Afgelopen jaar zou er ook veel op de rol staan voor de jeugd, alleen weten we allemaal hoe dat gegaan is. 

De trainingen die gegeven worden, vallen onder de vlag van de ‘Voetbal Academy’ van Jeroen Dekker. Jeroen is ook werkzaam als trainer binnen de club en heeft diverse trainers in dienst. Afgelopen maandag verzorgden Mike Siemonsma en Marcel Logchies de training. Beide trainers zijn actief bij V.V. Willemsoord ZA1. Onder het genot van een heerlijk lente zonnetje waren de kinderen enthousiast en fanatiek bezig. 

Wij hopen echt dat we op deze manier kinderen kunnen bereiken en laten ervaren hoe leuk voetbal kan zijn. Voetbal is niet alleen leuk, maar draagt ook bij in de ontwikkeling op motorisch- en sociaal vlak. Het is veel meer dan alleen tegen een bal aantrappen.  

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord