Yannick Kaluzi en Wouter van der Molen spelen volgend seizoen voor vv Staphorst

Vv CEC zoekt verzorg(st)er
19 mei 2021
Mitchell Hooisma verruilt vv Hattem voor DOS Kampen
19 mei 2021

Yannick Kaluzi en Wouter van der Molen spelen volgend seizoen voor vv Staphorst

Yannick Kaluzi is een van de spelers die voor Staphorst gaat spelen. (Foto: vv Staphorst)

Na het vertrek van een aantal sterkhouders hebben we met de komst van Yannick en Wouter de selectie voor het seizoen 2021/2022 nagenoeg rond!
Yannick is 27 jaar en komt over van zondag hoofdklasser Alcides en is voor de meeste mensen op ons sportpark geen onbekende. Hij is al meerdere jaren jeugdtrainer bij de club, op dit moment traint hij de JO15-1.
Met Yannick krijgen we een speler in onze selectie met ervaring op het niveau van de 3e divisie Yannick is een balvaste spits die goed met de rug naar de goal kan spelen, daarnaast brengt hij scorend vermogen.

Wouter is 28 jaar en komt over van zaterdag 2 e klasser Achilles 1894 uit Assen.
In het seizoen 2018/2019 is Wouter over gestapt van de zondag Hoofdklasser Achilles 1894 naar de zaterdagafdeling van deze club. Na een paar seizoen op een lager niveau, begon het bij Wouter toch weer te kriebelen, om op een hoger niveau te willen spelen. Wouter is een ervaren middenvelder met veel voetballend vermogen, die op elke positie op het middenveld uit de voeten kan.

Vv Staphorst is blij dat beide spelers de selectie komen versterken! ‘Ze brengen ervaring, voetbal en specifieke kwaliteiten mee naar het team!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord