ACV JO19-2 zoekt trainer voor seizoen 2021/2022

TLC zoekt hoofdtrainer voor volgend seizoen
21 mei 2021
Wesley Brandsma nieuwe aanwinst voor de V.V. Willemsoord
24 mei 2021

ACV JO19-2 zoekt trainer voor seizoen 2021/2022

ACV is één van de meest ambitieuze clubs in het noorden van Nederland met circa 500 jeugdspelers. Als vereniging staat ontwikkelen hoog in het vaandel. Dat heeft er onder andere toe geleid dat de KNVB ons heeft aangemerkt als ‘Lokale Jeugdopleiding’. De jeugdopleiding van ACV leent zich ook goed als stageplaats, want we zijn door SBB officieel erkend als leerbedrijf. Hierdoor kunnen middelbare scholieren en studenten ook een stage via ACV voltooien. Als trainer/coach krijg je goede begeleiding van de Hoofd-Jeugdopleiding en Technische Commissie Jeugd (TCJ). Voor het seizoen 2021/2022 zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainers.

De volgende vacature is op dit moment vacant.

  • Jeugdtrainer voor ACV JO19-2. Klik HIER voor meer informatie.

Geïnteresseerd?

We komen graag met je in contact als je bij wilt dragen aan de ontwikkeling van onze jeugdspelers en daarnaast de kans wil krijgen om jezelf te ontwikkelen. Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een mail naar hoofdjeugdopleiding@acvassen.nl vóór 15 juni 2021 met bijgevoegd je (voetbal) CV en een motivatie. Hierop zullen wij contact met je opnemen. Voor eventuele vragen kun je hetzelfde emailadres gebruiken.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord