Wesley Brandsma nieuwe aanwinst voor de V.V. Willemsoord

ACV JO19-2 zoekt trainer voor seizoen 2021/2022
21 mei 2021
Claudia Pomper al jaren met plezier trainster meiden VV Hoogeveen
24 mei 2021

Wesley Brandsma nieuwe aanwinst voor de V.V. Willemsoord

Wesley Brandsma stapt over naar vv Willemsoord. (Foto: vv Willemsoord)

De keus naar V.V. Willemsoord was niet heel moeilijk gezellige groe met ook nog prestatie voetbal. Ik wil hier graag mezelf meer gaan ontwikkelen tot een betere keeper. Vanaf de JO15 gestart met keepen vanaf toen elk jaar in de Hoofdklasse gekeept bij FC Wolvega In het dagelijks leven ben ik voetbaltrainer bij VV Heerenveense Boys en bij de Jeroen Dekker Voetbal Academy en zit ik nog op het Cios. Aankomend jaar ga ik stage lopen bij SC Heerenveen als trainer.
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord