Vv Nieuw Roden organiseert Nationale voetbaldag

Olympia ’28 zoekt trainer voor JO-17
24 mei 2021
Mark van de Starren benoemd tot lid van verdiensten HZVV
26 mei 2021

Vv Nieuw Roden organiseert Nationale voetbaldag

In samenwerking met de KNVB organisereert vv Nieuw Roden op zaterdag 12 juni de Nationale Voetbaldag!

Iedereen tot 18 jaar (lid of geen lid) is van harte welkom om deel te nemen aan het Voetbalfestival. De aanvang hiervoor is om 9.45 uur. Vanaf 10 uur begint de gezamenlijke warming-up. De activiteiten die plaatsvinden staan vermeld op de onderstaande poster. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar: toernooienvvnieuwroden@outlook.com.

Naast de voetbalactiviteiten vindt er ook een fietstocht van ca. 25 km plaats. Hiervoor is geen aanmelding nodig, en ook niet-leden mogen meedoen. De aanvang voor de fietstocht is 11.00 uur. Mochten de versoepelingen zich doorzetten, dan zal de kantine de gehele dag geopend zijn.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord