Mark van de Starren benoemd tot lid van verdiensten HZVV

Vv Nieuw Roden organiseert Nationale voetbaldag
25 mei 2021
Geen SJO VAKO-SV Tynaarlo in het komende voetbalseizoen
26 mei 2021

Mark van de Starren benoemd tot lid van verdiensten HZVV

Mark van de Starren (Foto: HZVV)

De ‘Jeugdcommissie’ staat bij HZVV voor een gedreven clubje mensen dat, samen met alle betrokkenen binnen de jeugd, ook in corona-tijd er alles aan doet om de HZVV-jeugd zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan het voetballen. Maar die parallel daaraan, de afgelopen seizoenen ook enorm hard gewerkt heeft aan het op een hoger plan brengen van onze jeugdopleiding. Eén van de leden van het genoemde clubje, Mark van der Starren die onlangs het stokje overgedragen heeft aan Wendy Arkenbout, heeft naast zijn inzet voor de jeugdcommissie ook een stevige bijdrage geleverd als lid van het bestuur van HZVV. Maar Mark zou Mark niet zijn, als hij niet alweer een nieuw project oppakt dat zicht richt op de kleding.

Voor de geleverde en nog te leveren inzet heeft het bestuur van HZVV besloten Mark te benoemen tot ‘lid van verdiensten’ van HZVV. Voor Mark was het dus afgelopen zaterdag dubbel feest. Naast de uitreiking van het behaalde ‘regionaal certificaat’ van de KNVB, kreeg hij door voorzitter Henk de Jong de oorkonde uitgereikt, horend bij dit speciale lidmaatschap. Uiteraard doen we het bij HZVV allemaal samen, maar Mark heeft met zijn voortrekkersrol in de jeugdcommissie de afgelopen jaren wel een zeer positieve bijdrage geleverd aan zijn club. Een bijdrage, die op bovengenoemde wijze door het bestuur ervaren en nu ook beloond is.  

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord