Activiteitencommissie vv Westerwolde organiseert EK-voetbalpool

Thomas Reinders maakt overstap naar HHC Hardenberg
28 mei 2021
Wegen Hoogeveen zaterdag en trainer Edward Sabandar scheiden
30 mei 2021

Activiteitencommissie vv Westerwolde organiseert EK-voetbalpool

Met het oog op het Europees kampioenschap voetballen – van 11 juni t/m 11 juli – organiseert de activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde ook dit jaar weer een voetbalpool. Bij deze pool moeten zestien poulewedstrijden, de poulewinnaars, de halvefinalisten, de finalisten, de winnaar van het Europees kampioenschap en de topscorer van het toernooi met zijn aantal doelpunten voorspeld worden. Deelname aan de pool is gratis en de formulieren moeten uiterlijk donderdag 10 juni ingeleverd zijn. Iedereen kan aan de pool deelnemen. Dus ook niet-leden van de vereniging worden van harte uitgenodigd deel te nemen.  

De pool is te downloaden (o.a. in Word) vanaf de website van de voetbalvereniging (https://westerwolde.voetbalassist.nl) en kan daarna zowel digitaal (hjpleiter@hetnet.nl) als op papier ingeleverd worden. Dit laatste moet dan gebeuren op het adres Oostersingel 14 in Vlagtwedde. Ook kan men via hetzelfde mailadres op verzoek eventueel een deelnameformulier toegestuurd krijgen.

Na de start van het toernooi krijgen de deelnemers iedere dag een update van de tussenstand van de pool in hun mailbox.

Uiteraard stelt de activiteitencommissie weer een aantal mooie prijzen beschikbaar voor diegenen die de meeste punten scoren. De commissie hoopt op een grote deelname. Eventuele extra informatie m.b.t. deze EK-pool is te verkrijgen bij Harm Jan Pleiter.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord