Voetbalschool Nieuwleusen organiseert uniek Oranjefestival

Oud-profvoetballer Jari Oosterwijk maakt transfer naar HHC Hardenberg
26 mei 2021
Thomas Reinders maakt overstap naar HHC Hardenberg
28 mei 2021

Voetbalschool Nieuwleusen organiseert uniek Oranjefestival

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert Voetbalschool Nieuwleusen op 18 juni 2021 van 16:00 uur tot 17:30 uur een uniek Oranjefestival op Sportpark ´t Klaverblad van S.V. Nieuwleusen.

Oranjefestival
Voetbalschool Nieuwleusen werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op `Nieuwleusen` komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven.

Meer informatie of vragen ?
Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd contact opnemen met Voetbalschool Nieuwleusen. Dit kan via het E-mailadres: voetbalschool@nieuwleusen.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord