Jaap van Dijken naar ACV

Steven Vonk naar Go-Ahead Kampen
31 mei 2021
Vv Gieten zoekt verzorger
3 juni 2021

Jaap van Dijken naar ACV

Jaap van Dijken maakt de overstap van Sc Heerenveen naar ACV. (Foto: ACV)

De selectie van ACV voor het komende seizoen is uitgebreid met Jaap van Dijken. De 19-jarige vleugelverdediger komt over van SC Heerenveen onder 21. Jaap van Dijken woont in Steenwijk, waar hij als 6-jarige ging voetballen bij d’ Olde Veste ’54. Op het moment dat hij op zijn achttiende zou aansluiten bij het eerste elftal, kwam SC Heerenveen met het verzoek om mee te trainen. Dat resulteerde in een uitnodiging voor het team onder 21. Daar kreeg hij training van Menno van Dam en diens assistent Ronnie Pander, die ooit twee seizoenen bij ACV speelde.

De selectie van ACV  telt nu 25 namen: Jarno Deuring, Jaap van Dijken, Toufik Faraouni, Niels Grevink, Arjen Hagenauw, Max Huisman, Pascal Huser, Mark Jagt, Gijs Jasper, Jim de Leeuw, Justin Mulder, Luka Prljić, Daniël Schans, Daan Scholtens, Ezra Schrijver, Daan Smit, Koen Steg, Enver Spijodic, Steyn Strijker, Robert Talens, Rutger Timmermans, Jonah van der Werf, Nick Westebring, Nande Wielink, Ben Wormmeester.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord