Drie nieuwelingen in selectie SV Zwolle

Aziz Mustedanagiz nieuwe aanvallende impuls bij VV Willemsoord
4 juni 2021
Hoogeveen zoekt hoofdtrainer voor 1e zaterdagselectie
7 juni 2021

Drie nieuwelingen in selectie SV Zwolle

De eerste selectie van SV Zwolle mag drie nieuwe spelers verwelkomen. Jeffrey Noback, Daniel Hayford en Jantje van der Sluis maken komend seizoen deel uit van de selectie van trainer Marco Onderberg.

Jeffrey Noback is een 24-jarige aanvaller. Hij is anderhalf jaar geleden in Zwolle komen wonen en hij heeft nu gekozen om bij SV Zwolle te gaan voetballen. Noback is afkomstig uit het westen van het land. Hij speelde eerder voor KGB uit Bovenkarspel en DINDUA uit Enkhuizen.

Doelman Daniel Hayford komt over van Be Quick’28. De 20-jarige keeper maakte de afgelopen seizoenen deel uit van de selectie van Be Quick’28. SV Zwolle moest op zoek naar een nieuwe doelman. Ruben Bartelds heeft aangegeven in Groningen te gaan studeren.

Jantje van der Sluis keert na een seizoen bij Zwolsche Boys terug bij SV Zwolle. In zijn eerste seizoen bij SV Zwolle, het seizoen 2019-2020, maakte de aanvaller drie doelpunten in de vierde klasse G.

Tegenover de komst van Noback, Hayford en Van der Sluis staat verder het vertrek van Quinten Hooi. De aanvaller keert terug naar zijn oude club Zwolsche Boys.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord