Marcel Schuur nieuwe trainer BDE VR1

Selectie Rohda Raalte 1 voor seizoen 2021/2022 compleet
4 juni 2021
Olde Veste ’54 zoekt trainer JO19-1
4 juni 2021

Marcel Schuur nieuwe trainer BDE VR1

SVO BDE uit Emmen heeft Marcel Schuur aangesteld als de nieuwe trainer van VR1.

Marcel Schuur is een ervaren trainer op hoog niveau in het vrouwenvoetbal en hij gelooft in de plannen en ambities van BDE om door te groeien naar een stabiele organisatie. Niet alleen heeft hij oog voor de VR1 selectie maar ook de aankomende talenten vanuit de jeugd van BDE kunnen op zijn aandacht rekenen. Schuur is een trainer met oog voor het individu en stimuleert speelsters om hun eigen talenten optimaal in te zetten voor het team.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord