FC Zuidlaren zoekt een keeper voor 023 team

Ismael Ucan keert terug bij Hoogeveen
8 juni 2021
VCG haalt jong talent naar Geesbrug
9 juni 2021

FC Zuidlaren zoekt een keeper voor 023 team

FC Zuidlaren is een bloeiende vereniging met veel jeugdige en volwassen voetballers. De overstap van een jeugdspeler naar een seniorenteam is soms best groot. We merken dat er vaak jonge spelers zijn die na het spelen in een O19 team weinig ruimte krijgen om zich nog verder door te ontwikkelen als jongvolwassen voetballer.

We zijn als club hierop ingesprongen door een O23 team te gaan opstarten. De club wil met dit initiatief de kans op speeltijd én ontwikkeling bij jonge spelers vergroten. In de fase dat ze (nog) niet in het 1e elftal spelen, maar ook geen jeugdspelers meer zijn wil de club met dit initiatief de kans op speeltijd en ontwikkeling bij jonge spelers vergroten.

Voor de jonge talentvolle spelers is dit een verlenging van hun jeugdopleiding. Het O23 team zal gaan bestaan uit spelers van 17 tot 23 jaar. Er wordt twee keer per week getraind onder leiding van een eigen trainer. Het team zal op divisie niveau in de (O23) competitie ingedeeld gaan worden. Wil jij keeper worden van dit ambitieuze team neem dan contact op met Arno Nijenbanning. e-mail. hoofdopleiding@fczuidlaren.nl.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord