Ismael Ucan keert terug bij Hoogeveen

Willemsoord stopt per direct met zondagvoetbal
8 juni 2021
FC Zuidlaren zoekt een keeper voor 023 team
8 juni 2021

Ismael Ucan keert terug bij Hoogeveen

Ismael Ucan keert terug bij vv Hoogeveen. (Foto: Archief vv Hoogeveen)

Ismael Ucan keert terug bij Hoogeveen. De spits doorliep de jeugdopleiding bij Hoogeveen en speelde 21 wedstrijden voor Hoogeveen zondag. In 2017 maakte hij de overstap naar De Weide, om vervolgens te verkassen naar Tiendeveen. Daar speelde hij vier seizoenen. Komend seizoen speelt Ucan voor Hoogeveen zaterdag.

Tegenover de komst van Ucan staat het vertrek van drie spelers. Enrico Schonewille gaat in zijn woonplaats Geesbrug spelen voor vijfdeklasser VCG. Dylano Wolters maakt de overstap naar zondagtweedeklasser WKE’16 en Zifyon Djababoe verdedigt komend seizoen de kleuren van stadsgenoot De Weide.

Mutaties Hoogeveen zaterdag 2021-2022:

Nieuw: Raymon Slot (Dedemsvaart), Ismael Ucan (Tiendeveen)

Stopt: Raimon Benjamins (keeperstrainerHoogeveen zondag)

Weg: Enrico Schonewille (VCG), Dylano Wolters (WKE’16), Zifyon Djababoe (De Weide).

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord