S.V. HODO zoekt spelers voor zaterdag seniorenteam

VCG haalt jong talent naar Geesbrug
9 juni 2021
HHC speelt komend seizoen in Jacky’s League (Tweede divisie)
9 juni 2021

S.V. HODO zoekt spelers voor zaterdag seniorenteam

S.V. HODO zoekt spelers voor haar zaterdag seniorenteam. Het team bestaat uit enthousiaste jonge spelers waarin sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Winnen is belangrijk maar de gezelligheid en het sociale karakter van sporten staat bij dit team voorop. De wedstrijden worden meestal op zaterdagmiddag gespeeld.

Wanneer je je aanmeldt kom je bij een vereniging die volop bruist. Je voetbalt op een fantastisch sportcomplex, alles is goed geregeld en met grote regelmaat wordt er een feestje of evenement georganiseerd.

De mannen komen uit in de 5e klasse reserve van het zaterdagvoetbal, wil jij dit team komen versterken meld je dan nu aan via tc@hodo.nl 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord