VCG haalt jong talent naar Geesbrug

FC Zuidlaren zoekt een keeper voor 023 team
8 juni 2021
S.V. HODO zoekt spelers voor zaterdag seniorenteam
9 juni 2021

VCG haalt jong talent naar Geesbrug

Enrico Schonewille in het nieuwe tenue van VCG (Foto: VCG)

Enrico Schonewille (22) is vanaf het komende seizoen weer VCG-er. Hij komt van vv Hoogeveen.

Het mag geen geheim zijn dat VCG Enrico terug wilde halen. Het juiste moment was alleen nog een kwestie van tijd. Op maandag 7 juni is de overschrijving beklonken. De talentvolle speler maakt na de zomer zijn officiële opwachting in de even talentvolle als ambitieuze selectie van trainer Harjo van der Valle.

Nadat hij eerder al in de jeugd speelde van VCG vertrok Enrico op jonge leeftijd naar Hoogeveen om zich daar verder te ontwikkelen op een hoger niveau. Dit heeft geresulteerd in een aantal wedstrijden voor Hoogeveen zondag waarin hij ook zijn doelpuntjes meepikte. De afgelopen seizoenen kwam hij uit voor het zaterdagteam dat uitkomt in de derde klasse. Ook hier was hij een belangrijke schakel die regelmatig scoorde. Het laatste “jaar” speelde Enrico samen met Sander van Veen en Andy Kreeft, beiden uit Geesbrug.

Naast Enrico komt er nog een een speler naar Geesbrug. Henk Koster (21) van Noordscheschut is de tweede nieuwe speler voor het komende seizoen. Ook hebben routiniers Sander van der Sleen en Erwin Doorn onlangs laten weten nog een seizoen er voor te gaan.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord