HoogeveenTV zendt onderlinge wedstrijd vv Hoogeveen live uit

ACV Assen zoekt trainers
12 juni 2021
LTC zoekt jeugdtrainers
14 juni 2021

HoogeveenTV zendt onderlinge wedstrijd vv Hoogeveen live uit

Vanmiddag wordt er door spelers van Hoogeveen zaterdag en Hoogeveen zondag een onderlinge wedstrijd gespeeld van 2x een half uur. Dit in het kader van de trainersopleiding van Stef Lamberink. De wedstrijd is tevens bedoeld als test voor Hoogeveen TV. Komend seizoen willen we meer wedstrijden live gaan uitzenden. Zaterdag willen we testen of alles werkt. Hierdoor kan iedereen vanaf 14.30 uur live meekijken. Publiek op het sportpark is nog steeds niet welkom.

De uitzending is zaterdag vanaf 14.30 uur live te volgen via de volgende link: https://www.youtube.com/watch?v=jLV2w0r7ROc

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord