Arjon Hilberink nieuwe assistent trainer A-selectie SSA DVC Dedemsvaart

Hoogeveen heeft selecties voor het nieuwe seizoen rond
15 juni 2021
Allure Energie stopt als hoofdsponsor, maar blijft verbonden aan Rolder Boys
19 juni 2021

Arjon Hilberink nieuwe assistent trainer A-selectie SSA DVC Dedemsvaart

De Technische Commissie van SSA DVC Dedemsvaart is blij om te kunnen melden dat vanaf komend seizoen Arjon Hilberink de nieuwe assistent is van de A-selectie van. “Met Arjon halen we een enthousiaste en talentvolle trainer binnen de A-selectie. Daarnaast geven we ons technisch beleid ook verder vorm, door gedreven en talentvolle trainers uit eigen gelederen, zich verder te laten ontwikkelen binnen onze club”, aldus Thijs Iliohan namens de Technische Commissie.

Arjon is een echte clubman en heeft de afgelopen jaren mooie stappen gemaakt als trainer binnen de succesvolle jeugdafdeling JVC Dedemsvaart. Naast dat Arjon zal fungeren binnen de A-selectie zal hij dit seizoen ook starten met de UEFA B TCII cursus. Een mooie stap in zijn trainerscarrière.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord