HODO zoekt assistent trainer voor vrouwen 1

Kinderen leren omgaan met regels en leidinggeven
22 juni 2021
SC Rouveen start met voorbereiding op nieuwe seizoen
23 juni 2021

HODO zoekt assistent trainer voor vrouwen 1

De afdeling vrouwenvoetbal van S.V. HODO is al jaren een belangrijk onderdeel van onze vereniging. Het damesvoetbal binnen S.V. HODO maakt een positieve groei door. Vanuit de jeugd komen er aankomend seizoen 7 meiden de dames afdeling versterken. Dit zorgt ervoor dat wij aankomend seizoen een grote groep dames hebben (22) die wij tijdens trainingsavonden en op zaterdagen passend willen ondersteunen.

ASSISTENT-TRAINER VR1 (M/V)

We zijn op zoek naar een assistent-trainer voor ons dames 1 team. Deze assistent-trainer moet iemand zijn die het een uitdaging vindt om met een enthousiaste groep vrouwen aan de slag te gaan. Deze assistent heeft ambities op het gebied van het trainerschap (trainersdiploma niet verplicht HODO wil je ondersteunen om het TC-3 diploma te behalen), vind het leuk om het vak van de ervaren hoofdtrainer te leren, om bij goed gevolg, in de loop van de tijd, de taken van deze hoofdtrainer over te nemen.

Je kan het trainerschap leren bij een gezellig dorpsclub, waar je voldoende mogelijkheden en kansen krijgt om je te ontwikkelen en waar prestatie en gezelligheid hand in hand gaan. Daarin begeleid door een zeer ervaren hoofdtrainer (ook hoofdtrainer bij DKB heren 1).

Wat verwachten wij van jou;

  • Je geeft op wedstrijddagen samen met de huidige leidster leiding aan de damesselectie
  • Je verzorgt samen met de hoofdtrainer de trainingen op de maandag- en woensdagavond
  • Je bent in het bezit van een TC-3 diploma of bent bereid om deze te halen
  • Je vind het leuk om het voetbal van een enthousiaste groep dames te ontwikkelen
  • Je communiceert makkelijk en open met spelers, overige begeleiding en overige directe betrokkenen

Heb je interesse in deze functie, stuur dan een mail met je motivatie voor 13 juli 2021 naar: secretaris@hodo.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord