Nieuwe spelers Willemsoord stellen zich voor

Niels van ’t Hoog nieuwe trainer Hoogeveen zaterdag
26 juni 2021
Weiteveense Boys met spoed op zoek naar scheidsrechters
26 juni 2021

Nieuwe spelers Willemsoord stellen zich voor

Van der Wal en Mulder maken de overstap naar Willemsoord. (foto's: vv Willemsoord)

Vorige maand maakten enkele spelers de overstap naar vv Willemsoord. Willemsoord stelt ze aan u voor:

Van der Wal
Romec van der Wal, 18 jaar uit Wolvega. Vanaf zijn 6e speelt hij al voor Wolvega. Vanaf de JO13 heeft hij elk jaar uit mogen komen in de selectie teams en hier mooie herinneringen aan over gehouden. ‘Nu de stap naar de senioren gemaakt moet worden kwam Willemsoord op pad. Een club waar op een mooi niveau gespeeld wordt en waar ambitie is. Ook ik heb ambitie en heb ik na lang getwijfeld te hebben de knoop doorgehakt op in het groen wit te komen voetballen. Ik hoop jullie komend seizoen te vermaken op de Boschkamp en samen mooie dingen te bereiken’.

Mulder
Nanco Mulder, 21 jaar uit Wolvega. ‘Sinds de F’jes heb ik gevoetbald bij Fc Wolvega. Hierbij heb ik in alle selectieteams  mee mogen spelen en ben ik sinds een paar jaar actief in de senioren. Voor komend seizoen kwam de uitdaging om in het groen wit te gaan spelen. Doordat ik Willemsoord ken als een gedreven en sportieve vereniging was de keuze voor mij snel gemaakt. Er wordt op een mooi niveau gevoetbald en ik ga deze uitdaging graag aan. Ik heb er zin in en hoop mijn plek snel te vinden om jullie met het team een mooi seizoen te geven.’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord