Zeven jubilarissen HZOD gehuldigd voor langdurig lidmaatschap

Update 5e editie dorpentoernooi
27 juni 2021
FC12 Magazine lanceert Seizoensgids amateurvoetbal Emmen / Coevorden
28 juni 2021

Zeven jubilarissen HZOD gehuldigd voor langdurig lidmaatschap

De HZOD-jubilarissen (v.l.n.r.) Harry Kuipers, Jan Hidding, Gradus Lippold, Hennie Heijne, Willem Wiegers, René van der Weide (wethouder gemeente Emmen), Bert Deen en Albert Frijlink. (Foto: HZOD)

Tijdens de seizoensafsluiting van scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuidoost Drenthe (HZOD) in clubhuis De Meerfluit in Emmen zijn zaterdagmiddag zeven trouwe leden door wethouder René van der Weide in het zonnetje gezet.

Willem Wiegers spande de kroon: de voetbalveteraan uit Schoonoord is al liefst zestig jaar aan de Drentse scheidsrechtersvereniging verbonden.

Lovende woorden hadden HZOD-voorzitter Theo Hein en wethouder René van der Weide ook in petto voor Albert Frijlink. De in Emmen woonachtige scheidsrechterscoryfee is al een halve eeuw trouw lid van de HZOD.

Harry Kuipers en Hennie Heijne kregen een oorkonde vanwege het 40-jarig lidmaatschap. Jan Hidding (Gees), Gradus Lippold (Klazienaveen) en Bert Deen (Emmen) zijn een kwart eeuw aan HZOD verbonden. Kijk voor meer info over de jubilarissen op www.covshzodrenthe.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord