JO17 en JO19 VV Ruinerwold en VV Ruinen gaan samenwerken

Mooie ontwikkelingen zaterdagtak VV Hoogeveen
30 juni 2021
Mark Lubberts nieuwe trainer Drenthina JO19-1
1 juli 2021

JO17 en JO19 VV Ruinerwold en VV Ruinen gaan samenwerken

V.V. Ruinerwold en V.V. Ruinen slaan de handen ineen voor de leeftijdscategorieën JO19 en JO17 in het seizoen 2021/2022. Beide verenigingen hebben hun eigen uitdagingen, zelfstandig, een indeling voor het komende seizoen op te stellen die recht doet aan alle spelers van deze teams.
Na goede gesprekken tussen verschillende vertegenwoordigers van beide verenigingen en het tussentijds informeren van spelers en ouders is besloten dat er voldoende draagvlak is om in het seizoen 2021/2022 samen te werken. Hierdoor zullen er komend seizoen gezamenlijk twee JO19 teams en één JO17 in de diverse competities aantreden onder de naam ST Ruinerwold/Ruinen.
De technische- en jeugdcommissie van beide verenigingen, hebben er alle vertrouwen in dat de samenwerking succesvol zal verlopen en wensen de spelers en de begeleiders een sportief seizoen toe!

Trainer gezocht
Wij zoeken een trainer die voor onze gezamenlijke JO19 de trainingen op dinsdag en donderdag en wedstrijdbegeleiding op zaterdag wil verzorgen. Omdat er van iedere vereniging een betrokken leider bij het team betrokken is hoef jij je niet bezig te houden met randzaken en kun jij je enkel op de voetbalzaken richten.

Wat verwachten wij van jou:
– Dat je energie haalt uit het beter maken van spelers. Het verzorgen van twee trainingen per week, op dinsdag in Ruinen en donderdag in Ruinerwold
– De begeleiding van het team op de wedstrijddagen. Je hoeft geen trainersdiploma te hebben, aantoonbare voetbalkennis en ervaring met het begeleiden van groepen is ook zeker waardevol. Het behaald hebben, of het willen behalen van, een trainersdiploma wordt wel erg gewaardeerd.
– Je bewaakt een goede balans tussen de belangen van de speler, het team, en beide verenigingen. Je motiveert en inspireert de spelers en het team.

Wat kun je van ons verwachten:
– Een leuke groep spelers
– Een team dat uitkomt in de 2e klasse
– Uitstekende faciliteiten
– Gedegen begeleiding vanuit de technische- en jeugdcommissies van beide verenigingen
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken voor 10-7-2021 door een motivatie en CV te sturen naar tc@vvruinerwold.nl en tcj@vvruinen.nl t.a.v. ST Ruinerwold/Ruinen


PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord