Marco de Grip tekent 3-jarig contract als HO bij MSC

“Belangrijk dat kinderen elkaar leren aanspreken op houding en gedrag”
7 juli 2021
Vijf keer wisselen in het amateurvoetbal
9 juli 2021

Marco de Grip tekent 3-jarig contract als HO bij MSC

Marco de Grip (m) tekent voor drie jaar bij MSC als Hoofd Opleidingen (Foto: MSC)

Met ingang van 1 juli 2021 is Marco de nieuwe Hoofd Opleiding (HO) van MSC. Afgelopen week tekende Marco zijn 3 jarige contract.

In de komende periode gaat Marco  het technisch voetbalbeleid ontwikkelen en bewaakt op basis daarvan de de rode draad binnen de jeugdopleiding. Verder zorgt Marco voor verbeterde doorstroom naar de senioren én draagt bij aan betere trainers. Met als eindresultaat dat (jeugd)spelers met veel plezier iedere dag weer naar MSC komen en beter worden!

Het ontwikkelen van spelers van de jongste jeugd tot en met de laatste stap naar de senioren is een prachtig proces om te volgen. Naast het ontwikkelen van spelers levert de Hoofd Opleiding (HO) ook een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de trainers/coaches en het ondersteunende kader binnen een vereniging.

MSC is blij dat Marco zich voor drie jaar aan de vereniging verbonden heeft en wenst Marco heel veel succes!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord