Excelsior ’31 ontvangt plaquette n.a.v. samenwerking met Go Ahead Eagles

Joerie Church van sv Rödinghausen naar HHC Hardenberg
12 juli 2021
STEVO zoekt jeugdtrainers
12 juli 2021

Excelsior ’31 ontvangt plaquette n.a.v. samenwerking met Go Ahead Eagles

Sinds anderhalf jaar heeft Excelsior’31 een samenwerkingsverband met Go Ahead Eagles. Vrijdagavond werd er bij SV Twello een bijeenkomst gehouden voor de partnerclubs van Go Ahead Eagles, waaronder Excelsior’31.

Elke partnerclub kreeg een mooie plaquette uitgereikt door Eric Whittie, Hoofd Opleiding van Go Ahead Eagles. Ook werden de plannen voor wat betreft de samenwerking met de clubs voor de komende periode besproken. Namens Excelsior’31 waren Hoofd Opleidingen Marcel Borkent en Lourens Smids aanwezig.

Marcel Borkent ervaart de samenwerking met de jeugdopleiding van de eredivisionist uit Deventer als positief: “We hebben veel contact met de Hoofd Opleiding van Go Ahead Eagles en ik denk dat wij als club kunnen profiteren van de samenwerking. Denk daarbij aan het organiseren van avonden met het kader / de trainers van beide jeugdopleidingen, het meedraaien van trainers van Excelsior’31 in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles, het spelen van onderlinge oefenwedstrijden en het delen van oefenstof en kennis. Daarnaast liggen er ook kansen op het gebied van de contacten voor wat betreft de scouting van beide clubs en proberen we de businessclubs te verbinden met elkaar. Mooie plannen die ook de komende periode een vervolg zullen krijgen. 
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord