Vv Dwingeloo zoekt grensrechter

Interview Jorn-Jan van de Beld (vv Hoogeveen)
17 juli 2021
Freddy Quispel en Boy Spijkerman maken selectie van ACV compleet
19 juli 2021

Vv Dwingeloo zoekt grensrechter

V.V. Dwingeloo is voor het seizoen 2021-2022 dringend op zoek naar een vaste assistent-scheidsrechter die ons eerste elftal (3e klasse) op zondagen bij zowel de uit- als thuiswedstrijden wil bijstaan.

Functie-eisen:

Als assistent-scheidsrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling, bijvoorbeeld richting toeschouwers, tegenstanders en scheidsrechters. Je moet minimaal achttien jaar oud zijn en goede kennis van de voetbalspelregels hebben.

Taken:

Als grensrechter heb je een belangrijke rol in het spel en maak je onderdeel uit van ons eerste elftal. Er wordt van je verwacht dat je de scheidsrechter assisteert tijdens de wedstrijd en dat je op een goede manier samenwerkt met het team en de scheidsrechter.

Heb je interesse of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op via tomkemkers@hotmail.com.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord