ZZVV voor het eerst in actie tijdens Offerein Voetbaltoernooi

Ally Meekhof opvolger Jan Beekelaar bij Hoogeveen
12 augustus 2021
SportBOXX Regio Cup volgende week van start!
12 augustus 2021

ZZVV voor het eerst in actie tijdens Offerein Voetbaltoernooi

ZZVV neemt zaterdag 14 augustus, dinsdag 17 augustus en zaterdag 21 augustus deel aan het Offerein Voetbaltoernooi in Hoogeveen. Dit toernooi wordt voor de 9e keer georganiseerd door de hoofdklassers HZVV en VV Hoogeveen. De wedstrijden worden gespeeld op de accommodaties van beide organiserende verenigingen.

ZZVV debuteert op het Offerein Voetbaltoernooi. De zaterdag derdeklasser heeft een talentvolle selectie, aangevuld met enkele ervaren krachten zoals Joël Huiskes, Paul Bos en Jelle Verburg. Spits Dave Padding kwam deze zomer over van HODO. Padding speelde in het verleden in de jeugd van FC Emmen en ook bij Hoogeveen zondag. Ook voor de ploeg uit Zuidwolde zal het spannend zijn om te kijken waar men staat na een lange periode zonder wedstrijden. Het sterk bezette toernooi is wat dat betreft een mooie eerste krachtmeting.
Zaterdag 14 augustus is zondagtweedeklasser Dalen in Hoogeveen de eerste tegenstander. Beide clubs strijden met zes andere deelnemers (LTC, De Weide, DVC Dedemsvaart, HZVV 2, Hoogeveen zaterdag, Achilles 1894) om de Paviljoen Nijstad Cup.
De wedstrijd van ZZVV begint om 18.00 uur. De winnaars van de 1e ronde strijden dinsdagvond 17 augustus verder om plek 1 t/m 4 en de verliezers om plek 5 t/m 8. De te spelen wedstrijden worden zaterdag 14 augustus zo snel mogelijk bekendgemaakt. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur.
Om 20.00 uur strijden de hoofd- en eersteklassers Hoogeveen, HZVV, VKW en Pelikaan S om de AH Offerein Bokaal.

ENTREE EN COVID-MAATREGELEN De entree is bij VV Hoogeveen (ingang HZVV is gesloten). Jeugd tot 14 jaar kan gratis naar binnen. Volwassenen betalen vijf euro, maar kunnen tijdens de eerste speeldag een passe-partout aanschaffen (dit geldt ook voor leden van beide organiserende clubs die tijdens het toernooi geen actieve rol of functie hebben). Voor tien euro kan men dan drie speelronden bezoeken. Tijdens een speelronde kan men de hele avond alle wedstrijden bekijken en vrij van het ene veld naar het andere lopen. De kassa’s zijn een uur voor de eerste wedstrijd geopend. Tevens zal er een gratis programmaboekje worden uitgebracht.
De inmiddels gebruikelijke COVID-regels zijn van toepassing. Deze zijn te vinden via www.vvhoogeveen.nl. Daar is ook het volledige programma en actuele informatie te vinden.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord